Helle Thorup Aarhus | 86183900 
Frederiksgade 35 | 8000 Aarhus C

Nyhedsbrev

Helle Thorup Spa Århus Facebook

 

Helle Thorup Online Booking

 

VELKOMMEN TIL HELLE THORUP AARHUS 

DERMAOXY


 

Ved Oxygenbehandlingerne tilfører vi huden 90% ren ilt under højt tryk, og giver dermed nyt liv og masser af fugt til din hud. Du vil se resultatet efter 1. behandling, men vi anbefaler dig en kur med 6 behandlinger, og derefter regelmæssige behandlinger, så din hud forbliver vital og flot. En behandling vil vare omkring 45 minutter.


 

 

MURAD UNIVERS


 

Dr. Murads hudpleje er udviklet til at imødekomme og afhælpe din huds særlige behov og problemer. Murad er blandt kosmetologernes foretrukne hudplejeserie, fordi produkterne virker!
Murad er også et af vores foretrukne mærker, og inde i butikken kan vi hjælpe og vejlede dig, så du får de produkter der passer bedst til netop din hud.
 


 

 

 MÅNEDENS TIP FRA HELLE


 

"Hvis du endnu ikke har prøvet en lækker Cream Foundation er det nu den rette årstid at bytte din løse Foundation ud med en cremet udgave fra f.eks Youngblood, Laura Mercier eller en økologisk udgave fra Kjær Weis. I butikken hjælper vi dig med at finde den rette nuance og viser dig hvordan du lægger den helt naturligt og perfekt med en Foundation pensel"


 

Helle Thorup Spa Cph Facebook