Om Helle Thorup

Helle Thorup er uddannet kosmetolog og åbnede sin første skønhedsklinik i Århus i1984. Siden har hun været toneangivende i Danmark, når det kommer til hudpleje, problemhud og fantastiske produkter. Siden 2000 har hun haft spa i Århus. Medarbejderne i spaen er håndplukkede og uddannet i vores specielle behandlingsmetoder fra Murad Medical Spa i LA.

Med udgangspunkt i helt moderne produkter og behandlingsmetoder arbejder Helle Thorup med at genopbygge, beskytte og forandre din hud ud fra princippet om, at sundhed og styrke er en kombination af behandling og velvære. Helle Thorup Shop er vores kunders mulighed for at købe alle vores fantastiske produkter online.

Alle vores priser er vejledende udsalgspriser og alle produkterne sendes direkte fra vores lager.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os med spørgsmål - både til webshoppen og vilkår samt for at få rådgivning om produktvalg. Du finder vores kontaktoplysninger her

Helle Thorups fysike butik og klinik findes i Aarhus. Læs mere om spa, wellnessoplevelser, kropsbehandlinger og ansigtsbehandlinger i Arhus på www.hellethorup.dk

Følg også Helle Thorup Spa og webshop på facebook og instagram , hvor der er masser af gode tips til hudpleje fra spa-teamet.


Vi ønsker alle en smuk og velplejet oplevelse

Anbefalinger og udtalelser


"Min oplevelse hos Helle Thorup Spa
Jeg har i den seneste tid ofte været i Helle Thorup Spa Århus til Lys Therapi. Jeg oplever altid en venlig, professionel og imødekommende service. Der er altid tid til at få info om behandlinger og produkter, og Jeg føler aldrig at jeg komme til ulejlighed eller der ikke er tid til det enkelt individ. Altid en professionel og service minded oplevelse:)"
Stylist Kenneth Adelhardt.
"Hos Helle Thorup er man sikker på at blive suget ind i en verden med ekstra høj ahhh-faktor…lige i armene på kloge, hudkærlige personer."
Anette Kristine Poulsen, @beautyspace

Om Helle Thorup

Helle Thorup er uddannet kosmetolog og åbnede sin første skønhedsklinik i Århus i 1984. Siden har hun været toneangivende i Danmark, når det kommer til hudpleje, problemhud og fantastiske produkter. Siden 2000 har hun haft spa i Århus. Medarbejderne i spaen er håndplukkede og uddannet i vores specielle behandlingsmetoder fra Murad Medical Spa i LA.

Helle Thorup webshop er vores kunders mulighed for at købe alle vores fantastiske produkter online.
Helle Thorups fysik butik og klinik findes i Aarhus.
Vi ønsker alle en smuk og velplejet oplevelse

Spa Aarhus

Helle Thorup Spa Aarhus
Frederiksgade 35, 8000 Aarhus C
Åbningstider:

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
10.00-18.00
10.00-18.00
10.00-18.00
10.00-18.00
10.00-18.00
10.00-14.00

Helle Thorup     Frederiksgade 35     Tlf 86183900     ordre@hellethorup.dk
Frederiksgade 35   |   Aarhus 8000   |   +45 86 18 39 00   |   ordre@hellethorup.dk