Skønhedstips

Spis dig smuk med en rensende Ananas Smoothie


Har du problemer med uren hud?

Din hud afsløre ofte hvad du putter i munden, og en af de vigtige elementer i smuk hud er også at spise efter sin hudtype.
Dr. Murad udvikleren fra Murad Skincare kommer her med sit bud på en lækker Ananas smoothie som er rensende og derfor god til uren hud.


Rensende Ananas Smoothie
4 Personer (servers afkølet)

* 3 1/2 dl usødet sojamælk
* 1 dl frossen ananas
* 1 avokado
* 1/4 dl valnødder
* Frisk ingefær
* Frisk Citron
* 1 blad grønkål
* 1 tsk. græskarkerner
* 1 tsk hørfrø
* Isterninger eller knust is.

Hvorfor er denne smootie specielt god til uren hud? Det er den fordi Ananas er rig på C-vitamin. De indeholder også enzymet bromelain, som bekæmper betændelsestilstande.
Ingefær virker hæmmende på både betændelsestilstande og på forekomsten af bakterier. Grønkål er fyldt med karotiner, som booster immunforsvaret. Grønkål har også et højt indhold af svovl, der øger hudens sundhed.


Skrevet af: Jeanette (Professionel Make-up artist, E-commerce Manager og Social Medie Ansvarlig)

Gør noget ved din rødmen.

Høre du til dem som oplever at huden i ansigtet har en tendens til at rødme?
Rødmen kan skyldes flere ting. Den hyppigste årsag til rødmen er Rosacia som er en inflammatorisk hudlidelse, hvor de små blodkar i ansigtet meget let udvider sig og der kommer en vedvarende rødmen i huden, denne rødmen ses oftest på kinderne, hagen og næsen. Rosacia tilstanden er en kronisk hudsygdom og kan derfor ikke helbredes, men med de helt rigtige hudpleje behandlinger og hudprodukter kan hudens overflade og dermed også hudens udseende forbedres.

Hvem får Rosacia? Det er oftest Kvinder i en alder af 30-50 år, som rammes af Rosacia. Europæiske kvinder er oftest mere ramt pga. den lyse hud og det skiftende Europæiske vejr.

Hvordan behandler man Rosacia? Huden er meget sensitiv og kræver en mild og korrekt pleje og behandling. Bruger man for skrappe produkter kan man let forværre tilstanden.
Det er vigtigt at man i samarbejde med sin kosmetolog få bygget en skrædder syet behandling da behandlings behovet kan variere fra person til person og alt efter hvor høj en grad af Rosacia man har. Hos Helle Thorup Anbefaler vi Murad Complete Facial da denne behandling bliver skrædder syet helt ned til det enkelte behov. Behandlingen starter med en hudanalyse hvor vi får kigget på hudens tilstand og udvælger herefter behandlingsmetode og produkter efter hudens unikke behov.

Til hjemmebrug vil vi klart anbefale Murads serie Redness Therapy som er blevet specielt udviklet til sensitiv og rosacia hud. I serien findes der 4 produkter som alle er super milde men som også plejer og fugter.

Soothing Gel Cleanser er et renseprodukt, der fjerner urenheder og mindsker irritation ved at Pleje huden, så rødmen aftager samtidig med at den afhjælper stramhed, svien og følsomhed.

Recovery Treatment Gel er en patenteret letvægtsgelé, der trænger ned i huden og lindrer rødme og irritation. Geléen behandler og reducerer synlig rødme, irritation og sensitivitet, så huden føles behagelig. Den indeholder en del supereffektive ingredienser som Azelinsyre,Zinkoxid og pebermyntebladsekstrakt der virker antiinflammatorisk, genopbyggende og opkvikkende samt  lindrer ubehag. Gojibærekstrakt som er meget næringsrig for huden. Granatæbleekstrakt, beskytter huden mod miljøskader samtid med at den udjævner hudfarven Dette produkt bør anvendes som trin 2 dvs. påføres efter rens og før dagcreme.

Sensitive Skin Soothing Serum er en fugtgivende serum, som ud over at forbedre hudens fugtbindende egenskab, gør huden fastere og giver glød. Denne vægtløse gelé er som ”et glas vand” til huden. Serumet giver fugt, og virker udglattende på fine linier samtidig med at den køler og dæmper rød og irriteret hud.

Correcting Moisturizer SPF 15 er en patenteret, farvet lotion med lindrende og fugtgivende ekstrakter, der øjeblikkeligt reducerer rødme og tør hud. Produktet er skabt med de effektive nøgleingredienser: Gojibærekstrakt som hjælper med at køle og beskytte huden mod de skader, som frie radikaler forårsager. Granatæbleekstrakt som er en kraftfuld antioxidant, der beskytter huden mod miljømæssige skader. Pebermyntebladsekstrakt lindrer ubehag. Lakridsekstrakt hjælper med at reducere overfladisk rødme. Som noget unikt er indeholder denne creme grønne farvepigmenter som går ind og modvirker rødmen i huden kosmetisk.

Hvad skal man undgå? Det er vigtigt at man undgår stærkt mad og alkohol samt. store temperatur stigninger da det alle er faktorer som påvirker blodomløbet og dermed også rødmen i ansigtet.

Skrevet af: Jeanette (Professionel Make-up artist, E-commerce Manager og Social Medie Ansvarlig)

Anmeldelse Af Permanent Bryn Make-up

Høre du også til en af dem som har plukket brynene lidt for tynde eller blot har meget få og lyse hår? Det gør jeg desværre.
Jeg er ikke udstyret med de skønne brede buskede bryn som trender lige nu, da jeg i 90'erne plukkede mine bryn ret smalle.
Derfor bruger jeg hver dag i forbindelse med min Make-up rutine, tid på at tegne brynene op.

Men tænk sig hvis man rent faktisk kan slippe for det og spar tid. Nu har jeg altså besluttet at jeg vil prøve at få brynene tegnet op permanent. Men hvad er permanent Make-up egentlig? Permanent Makeup Kaldes også mikropigmentering, da det er bittesmå pigmenter man deponerer i hudens øverste lag. Derved bliver det ikke permanent, men semi permanent, og kræver opfriskning ca hvert 1 1/2 år. Det er vigtigt at nævne, at denne behandling ikke har noget med tattovering at gøre, det er en helt anderledes metode der bruges. Hos Helle Thorup er alle pigmenter Eu-godkendt.

Min behandling starter med at jeg får en bedøvelses creme på brynene og skal ligge med dette til huden er bedøvet. Derefter begynder Frida at måle ansigtet op så brynene kommer til at sidde fuldstændig præcist i forhold til ansigtets proportioner. Dette bruger Frida meget tid på så det bliver gjort fuldstændigt præcist. Efter opmålingen tager vi sammen et kig på de optegnede bryn for at se om det er det rette look og om jeg er tilfreds. Når jeg har godkendt brynene, begynder hun lige så stille at putte pigmentet i huden. Her skal jeg lige tilføje man mærker intet, det gør slet ikke ondt. Men jeg er bare sååå spændt på at se det flotte resultat.
Videon her viser et hurtigt uddrag af behandlingen.

Resultatet som i kan se på billedet i toppen er taget efter ca. en uge og er såå fint. Jeg er meget glad. Det er selvfølgelig ret mørkt de første par dage hvor man skal sørge for at smører brynene med en medfølgende creme efter ca. 2-3 dage begynder der at komme små sår skorper på som man bare skal lade sidde til de falder af af sig selv. Ca. en uge efter er sårene faldt af og farven er falmet meget og ser super fin og naturlig ud. Det er bare så lækkert ikke at skulle tænke på at tegne brynene op hver dag at de bare er der og er super skønne og om ca. 6 uger skal jeg ind og have lavet en touch up som jeg allerede glæder mig.  Jeg er nu blevet lidt modigere da jeg kan se hvor flot det ser ud og vil gerne gøre dem lidt breder, hvilket jeg netop har mulighed for at gøre når der skal laves touch up.


Skrevet af: Jeanette (Professionel Make-up artist, E-commerce Manager og Social Medie Ansvarlig)

Girl talk med Modeblogger Linnea Funk.


Vi har snakket med 27 årige Linnea Funk fra Aarhus som er mode og skønhedsblogger på Linneafunk.com.
Vi har spurgt hende lidt ind til Hendes skønhedsrutiner og skønhedstips.


Har du en fast skønhedsrutine? - "Min faste skønhedsrutine er først og fremmest at drikke mindst to liter vand om dagen, så min krop er hydreret. Og så sørger jeg for altid at huske solcreme, inden jeg påfører makeup (hvis jeg da overhovedet tager makeup på). Jeg tester ret mange produkter i forbindelse med mit job, så det er svært for mig at skabe en helt fast skønhedsrutine, men jeg vender altid tilbage til Murad's produkter, som er blevet en fast del af min hudplejerutine hver aften."    

Hvilke produkt/er kan du ikke leve uden? - "Jeg kan ikke leve uden "Hydro-Dynamic Ultimate Moisture" fra Murad, for jeg døjer med meget tør hud i ansigtet. Derudover ville jeg være ked af at undvære Laura Mercier's "Transluscent Setting Powder" i min makeuprutine, fordi det er et produkt med stor diversitet. Det er verdens bedste løse pudder, hvis du spørger mig."

Hvad er dit ultimative skønhedstip/ Sundhedstip? - "Husk at smile hver dag! Og gør det til en rutine at drikke masser af vand.  
Det er også en god idé at undgå direkte sollys så vidt muligt - prøv fx i stedet en månedlig Collagenlys behandling. Det giver et fantastisk energi-boost!"


Hvornår føler du dig smukkest? - "Selvom jeg ikke går med makeup hver dag, føler jeg mig nok smukkest, når jeg er helt 'glam'. Jeg elsker at eksperimentere med mit look gennem makeup, og mit go-to look er en skarp eyeliner og nude læber. Det giver mig en følelse af at være oplagt og klar til at gå dagen i møde. Men selvom min kærlighed til makeup er stor, er jeg nu også ret så vild med de makeupfri dage."  

Hvordan forkæler du dig selv? - "Jeg forkæler dagligt mig selv med små goder som iskaffe eller et godt stykke mørkt chokolade. Derudover laver jeg ugentligt en lille 'hjemmespa', hvor jeg laver et fodbad og slapper af med en ansigtsmaske og en kop the. Det er en virkelig rar måde at koble mentalt af efter en lang uge. Men hvis jeg virkelig skal forkæle mig selv, får jeg en ansigtsbehandling af en professionel eller en massage. Det giver mig den ultimative følelse af velvære."

Hvilket produkt/er ligger altid i din håndtaske? - "Jeg har altid min lille taskeparfume "Pink Molécule" fra Zarkoperfumes i tasken. Jeg bliver altid så glad, når jeg dufter til den, for jeg har mange gode minder forbundet med netop den parfume. Derudover har jeg altid håndsprit, læbepomade og en face-mist i tasken. Og så kan jeg nok ikke løbe fra, at jeg også altid har en lille snack med på farten."

Skrevet af: Jeanette (Professionel Make-up artist, E-commerce Manager og Social Medie Ansvarlig)

Problemer med Ujævn hudtone? Sådan får du en jævn naturlig og smuk glød.

Kender du til problemet med ujævn hudtone som fregner eller pigment pletter?
Så har du sikkert også hørt at det bedste for at oprettet en jævn og ensartet hudtoner er ved at bruge produkter som lysner og jævner og dette er bestemt også rigtigt og et vigtigt skridt på vejen her kan vi anbefale Murad Environmental serien med C-vitamin som netop udtoner brune mærker og hyperpigmentering samtidig med at den beskytter huden med solfactor.

Men hvorfor kun lysne og pleje når man også har muligheden for at tilføre huden den lækreste glød.

Vita liberata har udviklet to fantastiske 2 in 1 produkter som både toner og plejer huden.
Self Tanning Anti-Age Serum og Self tanning night moisture mask. Disse to produkter er fantastiske til at kombinere I den daglige hudpleje rutine.

Anti-age nat maske med mild selvbruner effekt Indeholder HyH2O™ teknologien der giver dig en fantastisk smuk glød, samtidig med intense fugt, regenererings og anti-age fordele, her får du en alt-i-en formulering, der forklæler din hud luksuriøst om natten.
Denne rige og bløde maske efterlader din hud boostet,  smidig og forynget, samtidig med at den gradvis over 4-6 nætter opbygger den smukkeste naturlige glød. Økologisk Sunflower Seed tilfører Vitamin A, C og D som beroliger og beskytter, medens Tocopherol beskytter imod de frie radikalers skadelige virkning og æble blødgør de fine linier og rynker.

Self Tanning Anti Age Serum er designet til, at bruge sammen med din eksisterende dagcreme/Serum. Mix 1-3 dråber i din dagcreme/ Serum, eller brug den alene som serum inden dagcremen, alt efter ønskede nuance og tone. Det er let at justere og tilføje mere glød, hvis du ønsker en mørkere nuance.
En unik kombination af rose, agurk og peptider, hjælper til at genoprette hudens naturlige udstråling, samtidig med at generøse ekstrakter opbygger og balancerer hudens fugt niveau. HyH20 teknologien fugtbinder og giver effektive anti-age fordele.

Begge disse produkter kan bruges af alle hudtyper, de er utrolig nemme at bruge og giver ingen striber da farven er mild og bliver gradvist opbygget.
Selv er jeg helt vild med serumet og har det fast med i min daglige hudpleje rutine. Hver gang efter min daglige rens blander jeg et par dråber af  Dual Moisture Emulsion og Self tanning anti age serum.
Min hud bliver mere jævn og får den fineste glød.


Skrevet af: Jeanette (Professionel Make-up artist, E-commerce Manager og Social Medie Ansvarlig)

Opskriften på Sund og smuk hud inde fra.

Smuk og stærk hud er meget mere end blot gode hudpleje produkter.
Huden bliver også påvirket af en masse indvendige faktorer som vand, motion, mad og søvn.
måske har du hørt Dr. Murads filosofi om at man skal spise sin hud smuk.

Her er mit bud på en rigtig god detox juice som er fyldt med vitaminer, mineraler og kraftige antioxidanter.
Den indeholder Appelsiner, ingefær, gulerødder, agurk og æble som alle er med til at gøre huden glødende og smuk.
Ingredienser:
1 Æble
1 Appelsin (skrællet)
4 Gulerødder
½ Agurk, Skrællet
Et stykke ingefær på 1 cm ca.
Vand til hvis nødvendigt. Alt efter konsistens.
Hvis man ønsker en lidt sødere smag kan man evt. tilføre lidt sødestoffer.

Kom det hele i en saftpresser og tilfør vand efter smag.

Hvorfor er denne Detox Juice så god?
Det er den fordi:

Æbler er gode til at forbygge celle og vævskader, rynker og aldring.
Et æble om dagen holder ikke kun lægen væk, men vil også få din hud til at gløde af sundhed.

Gulerødder er en glimrende kilde til vitamin A der fremmer dannelsen af ny, frisk hud og beskytter huden mod infektion. De indeholder også Vitamin K., Kalium, folat, mangan, fosfor, magnesium, E-vitamin og Zink. Gulerødder indeholder betacaroten som hjælper med at beskytte huden indefra mod solen samt forbedre hudens evne til at holde på farven.

Appelsiner og Citroner. Citrusfrugter har et højt indhold af væske og C-vitamin. C-vitamin fremmer dannelsen af kollagen i huden. Kollagen er det vigtigste protein i bindevævet. Det har afgørende betydning for hudens styrke og elasticitet. Blot et glas vand med lidt citronsaft er et fantastisk boost, og det vil gøre din hud klar og smuk.

Agurke saft er en fremragende kilde til Silica, der er kendt for at forbedre din hudfarve. De er meget hydratiserende, da de har et meget højt vandindhold. En korrekt hydreret hud er en sund og stærk hud.

Skrevet af: Jeanette (Professionel Make-up artist, E-commerce Manager og Social Medie Ansvarlig)

Anmeldelse: Iles Formula 3 step system


Iles Formula er en serie skabt af Wendy Iles en af hår industriens største Hår stylister. Wendy opdagede tidligt, at hun havde brug for super højtydende hårpleje, der kunne give hurtige reparationer på hårstrået og med synlige resultater for kendis klienter på den røde løber eller modeller på de globale skønheds kampagner.
Wendy brugt et årti for at finde de magtfulde ingrediens blandinger og komplekser, der ville give øjeblikkelige resultater for hendes høje profil klientel.

Iles Formula er en 3 trins højtydende hårpleje system, shampoo, conditioner og finising hår serum. Det er den unikke blanding af høj reparations kvalitets og plejende ingredienser der er hemmeligheden bag Iles signatur spundet silke hår finish.

Serien består af op til 24 nøgleingredienser  f eks. Vitamin B5 / pantotensyre som genskaber håret og hjælper med at reparere spaltede spidser, sløvhed og ru tekstur. Silk Proteiner fra Japan øger luksuriøs volumen og krop.
Alle produkter er silikone, sulfater og paraben fri.

Efter første vaske kunne jeg mærke en stor forskel, håret virkede sundt skindene og rent.
Efter vask med shampoo og conditioner tilførte jeg en lille smule serum i spidserne.
Serumet er VIRKELIG fantastisk og kan bruges både i vådt eller tørt hår. Det tynger eller fedter ikke, men har en skøn evne til at styre krusset og elektrisk hår, samtidig med at det får håret til at skinne blankt. Duften er helt fantastisk af hvide blomster. Serumet holder faktisk også på frisuren og gør det meget nemmere at style, hvilket jo kun er et stort plus.

Serien passer til alle Hårtyper. Selv har jeg tyndt skandinavisk hår og har altid skulle passe på hvad jeg kommer i håret da det meget nemt kommer til at se fedtet ud eller tynger. Det er der ingen af disse produkter der gør. Jeg er helt klart fan og har fast denne serie stående på mit badeværelse fremover.

Desuden er Iles Formula nomineret i Danish Beauty award 2017
Før og efter billede lånt af Iles Formula


Skrevet af: Jeanette (Professionel Make-up artist, E-commerce Manager og Social Medie Ansvarlig)

Girl talk med Helle Thorup


Har du en fast skønhedsrutine ? - "Ja Cleansing Water og Beauty Elixir fra Caudalie hver aften efterfulgt af Murad Retinol Renewal Serum."

Hvilke produkt/er kan du ikke leve uden? - "Jeg kan ikke undvære min Dual Emulsion fra Ling som øjeblikkelig giver silkehud samt min 4 in 1 Foundation fra Pûr som både giver en jævn glød og beskytter."

Hvad er dit bedste Sundhedstip? - "Spis dit vand.  Struktureret vand får du i grønt og frugt og holdes bedre i kroppen. Ekstra D vitamin i vinterperioden giver modstandskraft."

Hvad er dit ultimative skønhedstrick? - "Brug lidt cremeblush som løfter hele ansigtet."

Hvornår føler du dig smukkest ? - "Jeg føler mig smukkest når jeg tager tid til mig selv og det kan være gåture, samvær med yndlingsmennesker, grin og totalt festklar."

Hvordan forkæler du dig selv? - "Når jeg skal forkæles er det ultimativt med ansigtsbehandlinger og massage samt smut ture til spændende destinationer i verden."

Hvilket produkt ligger altid i din håndtaske? - "Jeg har ikke produkter i håndtasken, højst en læbestift hvis bølgerne går højt. Vil da også helst være fri for håndtasken og nøjes med lommer. Elsker den frihed."Anbefaldinger til vintertør Hud.

Har du bemærket at din hud bliver særligt sensitiv i vintermånederne?


Rent faktisk har koldt vejr, endda vind og sol en tendens til at udtørre huden og gøre, at den føles stram og prikkende. derfor er det ekstra vigtigt at sørge for at fugte huden med den helt rigtige kropspleje. Ligesom i ansigtet kan du også pleje huden på kroppen med anti-aging pleje som øger hudens fasthed.

Smuk og sund hud behøver daglig pleje. Hos Helle Thorup anbefaler vi Murads kropspleje Youth Builder serien som indeholder det vigtige Collagen support complex der opretholder hudens fugtniveau, så den fremstår mere glat og spændstig. Youth Builder serien sætter fokus på anti-aging og fugt opbyggende.


Skrevet af: Jeanette (Professionel Make-up artist, E-commerce Manager og Social Medie Ansvarlig)Sofie Dolvas hudplejerutine og Tips i efteråret.

Vi har spurgt Sofie Dolvas, hvordan hun passer på sin hud i det kolde efterårsvejr:

"Når efteråret begynder at nærme sig, så skifter jeg min rensemælk ud med en rensebalm. Her plejer jeg at bruge Perfect Cleanser fra OSKIA sammen med en muslin cloth fra Eve Lom. Jeg bruger ekstra god tid på at massere balmen ind i huden, så jeg får stimuleret muskulaturen og sat gang i mikrocirkulationen.Det er godt for både glød, elasticiteten og for at få væskeophobningerne til at løsne sig. Herefter bruger jeg altid mit favorit produkt over dem alle - Dual Moisture Emulsion fra Ling Skin Care. Dual Moisture er super god til efteråret, da den indeholder squalane olie, som skaber den perfekte barriere mod koldere temperaturer. Jeg bruger den efter jeg har renset huden morgen og aften. En lille smule kommer du langt med, og du føler med det samme at du har fået bugt med dehydreringen i huden.

Et serum er også fast inventar i mine rutiner, og når kulde, blæst og kunstig indevarme lurer om hjørnet, så er jeg specielt glad for Sensitive Skin Soothing Serum fra Murad. Den får fugtet huden og beroliget irritertation i  huden, uden at den giver et stort fedtlag.

Rundt om øjnene bruger jeg fra august-marts Re-lite Eye Gel fra Ling Skin Care. Det er absolut en af de bedste øjencremer jeg har prøvet, og jeg elsker den følelse den giver. Hvis du døjer med hævede øjne om morgenen, så opbevar øjencremen i køleskabet, så den er ekstra kølig at få på.

Til sidst bruger jeg DNA -  Do not age cremen fra Ling Skin Care. Den giver mig det sidste næring til huden, og så har den en fantastisk ingredients – tepronome – som er anerkendt for sine anti-age egenskaber. Den bruger jeg både morgen og aften. Og kun en lille bitte smule, da huden er fugtet og forarbejdet af både dual moisture og Skin soothing serummet.

Et voila – og så er du kommet godt igennem efteråret uden karsprængninger og med en super fin glød"Om Helle Thorup

Helle Thorup er uddannet kosmetolog og åbnede sin første skønhedsklinik i Århus i 1984. Siden har hun været toneangivende i Danmark, når det kommer til hudpleje, problemhud og fantastiske produkter. Siden 2000 har hun haft klinik i Århus. Medarbejderne i klinikken er håndplukkede og uddannet i vores specielle behandlingsmetoder fra Murad Medical Spa i LA.

Helle Thorup webshop er vores kunders mulighed for at købe alle vores fantastiske produkter online.
Helle Thorups fysiske butik og klinik findes i hjertet af Aarhus.
Vi ønsker alle en smuk og velplejet oplevelse

Klinik Aarhus

Helle Thorup Klinik Aarhus
Frederiksgade 1, 2. SAL, 8000 Aarhus C
(Der er elevator i ejendommen)
Åbningstider:

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
10.00-18.00
10.00-18.00
10.00-18.00
10.00-18.00
10.00-18.00
10.00-14.00
Eller efter aftale

Helle Thorup     Frederiksgade 1, 2. SAL     8000 Århus C     Tlf 86183900     ordre@hellethorup.dk
Frederiksgade 1, 2. SAL   |   Aarhus C 8000   |   +45 86 18 39 00   |   ordre@hellethorup.dk