Skønhedstips

Problemer med Ujævn hudtone? Sådan får du en jævn naturlig og smuk glød.

Kender du til problemet med ujævn hudtone som fregner eller pigment pletter?
Så har du sikkert også hørt at det bedste for at oprettet en jævn og ensartet hudtoner er ved at bruge produkter som lysner og jævner og dette er bestemt også rigtigt og et vigtigt skridt på vejen her kan vi anbefale Murad Environmental serien med C-vitamin som netop udtoner brune mærker og hyperpigmentering samtidig med at den beskytter huden med solfactor.

Men hvorfor kun lysne og pleje når man også har muligheden for at tilføre huden den lækreste glød.

Vita liberata har udviklet to fantastiske 2 in 1 produkter som både toner og plejer huden.
Self Tanning Anti-Age Serum og Self tanning night moisture mask. Disse to produkter er fantastiske til at kombinere I den daglige hudpleje rutine.

Anti-age nat maske med mild selvbruner effekt Indeholder HyH2O™ teknologien der giver dig en fantastisk smuk glød, samtidig med intense fugt, regenererings og anti-age fordele, her får du en alt-i-en formulering, der forklæler din hud luksuriøst om natten.
Denne rige og bløde maske efterlader din hud boostet,  smidig og forynget, samtidig med at den gradvis over 4-6 nætter opbygger den smukkeste naturlige glød. Økologisk Sunflower Seed tilfører Vitamin A, C og D som beroliger og beskytter, medens Tocopherol beskytter imod de frie radikalers skadelige virkning og æble blødgør de fine linier og rynker.

Self Tanning Anti Age Serum er designet til, at bruge sammen med din eksisterende dagcreme/Serum. Mix 1-3 dråber i din dagcreme/ Serum, eller brug den alene som serum inden dagcremen, alt efter ønskede nuance og tone. Det er let at justere og tilføje mere glød, hvis du ønsker en mørkere nuance.
En unik kombination af rose, agurk og peptider, hjælper til at genoprette hudens naturlige udstråling, samtidig med at generøse ekstrakter opbygger og balancerer hudens fugt niveau. HyH20 teknologien fugtbinder og giver effektive anti-age fordele.

Begge disse produkter kan bruges af alle hudtyper, de er utrolig nemme at bruge og giver ingen striber da farven er mild og bliver gradvist opbygget.
Selv er jeg helt vild med serumet og har det fast med i min daglige hudpleje rutine. Hver gang efter min daglige rens blander jeg et par dråber af  Dual Moisture Emulsion og Self tanning anti age serum.
Min hud bliver mere jævn og får den fineste glød.


Skrevet af: Jeanette (Professionel Make-up artist, E-commerce Manager og Social Medie Ansvarlig)

Opskriften på Sund og smuk hud inde fra.

Smuk og stærk hud er meget mere end blot gode hudpleje produkter.
Huden bliver også påvirket af en masse indvendige faktorer som vand, motion, mad og søvn.
måske har du hørt Dr. Murads filosofi om at man skal spise sin hud smuk.

Her er mit bud på en rigtig god detox juice som er fyldt med vitaminer, mineraler og kraftige antioxidanter.
Den indeholder Appelsiner, ingefær, gulerødder, agurk og æble som alle er med til at gøre huden glødende og smuk.
Ingredienser:
1 Æble
1 Appelsin (skrællet)
4 Gulerødder
½ Agurk, Skrællet
Et stykke ingefær på 1 cm ca.
Vand til hvis nødvendigt. Alt efter konsistens.
Hvis man ønsker en lidt sødere smag kan man evt. tilføre lidt sødestoffer.

Kom det hele i en saftpresser og tilfør vand efter smag.

Hvorfor er denne Detox Juice så god?
Det er den fordi:

Æbler er gode til at forbygge celle og vævskader, rynker og aldring.
Et æble om dagen holder ikke kun lægen væk, men vil også få din hud til at gløde af sundhed.

Gulerødder er en glimrende kilde til vitamin A der fremmer dannelsen af ny, frisk hud og beskytter huden mod infektion. De indeholder også Vitamin K., Kalium, folat, mangan, fosfor, magnesium, E-vitamin og Zink. Gulerødder indeholder betacaroten som hjælper med at beskytte huden indefra mod solen samt forbedre hudens evne til at holde på farven.

Appelsiner og Citroner. Citrusfrugter har et højt indhold af væske og C-vitamin. C-vitamin fremmer dannelsen af kollagen i huden. Kollagen er det vigtigste protein i bindevævet. Det har afgørende betydning for hudens styrke og elasticitet. Blot et glas vand med lidt citronsaft er et fantastisk boost, og det vil gøre din hud klar og smuk.

Agurke saft er en fremragende kilde til Silica, der er kendt for at forbedre din hudfarve. De er meget hydratiserende, da de har et meget højt vandindhold. En korrekt hydreret hud er en sund og stærk hud.

Skrevet af: Jeanette (Professionel Make-up artist, E-commerce Manager og Social Medie Ansvarlig)

Anmeldelse: Iles Formula 3 step system


Iles Formula er en serie skabt af Wendy Iles en af hår industriens største Hår stylister. Wendy opdagede tidligt, at hun havde brug for super højtydende hårpleje, der kunne give hurtige reparationer på hårstrået og med synlige resultater for kendis klienter på den røde løber eller modeller på de globale skønheds kampagner.
Wendy brugt et årti for at finde de magtfulde ingrediens blandinger og komplekser, der ville give øjeblikkelige resultater for hendes høje profil klientel.

Iles Formula er en 3 trins højtydende hårpleje system, shampoo, conditioner og finising hår serum. Det er den unikke blanding af høj reparations kvalitets og plejende ingredienser der er hemmeligheden bag Iles signatur spundet silke hår finish.

Serien består af op til 24 nøgleingredienser  f eks. Vitamin B5 / pantotensyre som genskaber håret og hjælper med at reparere spaltede spidser, sløvhed og ru tekstur. Silk Proteiner fra Japan øger luksuriøs volumen og krop.
Alle produkter er silikone, sulfater og paraben fri.

Efter første vaske kunne jeg mærke en stor forskel, håret virkede sundt skindene og rent.
Efter vask med shampoo og conditioner tilførte jeg en lille smule serum i spidserne.
Serumet er VIRKELIG fantastisk og kan bruges både i vådt eller tørt hår. Det tynger eller fedter ikke, men har en skøn evne til at styre krusset og elektrisk hår, samtidig med at det får håret til at skinne blankt. Duften er helt fantastisk af hvide blomster. Serumet holder faktisk også på frisuren og gør det meget nemmere at style, hvilket jo kun er et stort plus.

Serien passer til alle Hårtyper. Selv har jeg tyndt skandinavisk hår og har altid skulle passe på hvad jeg kommer i håret da det meget nemt kommer til at se fedtet ud eller tynger. Det er der ingen af disse produkter der gør. Jeg er helt klart fan og har fast denne serie stående på mit badeværelse fremover.

Desuden er Iles Formula nomineret i Danish Beauty award 2017
Før og efter billede lånt af Iles Formula


Skrevet af: Jeanette (Professionel Make-up artist, E-commerce Manager og Social Medie Ansvarlig)

Girl talk med Helle Thorup


Har du en fast skønhedsrutine ? - "Ja Cleansing Water og Beauty Elixir fra Caudalie hver aften efterfulgt af Murad Retinol Renewal Serum."

Hvilke produkt/er kan du ikke leve uden? - "Jeg kan ikke undvære min Dual Emulsion fra Ling som øjeblikkelig giver silkehud samt min 4 in 1 Foundation fra Pûr som både giver en jævn glød og beskytter."

Hvad er dit bedste Sundhedstip? - "Spis dit vand.  Struktureret vand får du i grønt og frugt og holdes bedre i kroppen. Ekstra D vitamin i vinterperioden giver modstandskraft."

Hvad er dit ultimative skønhedstrick? - "Brug lidt cremeblush som løfter hele ansigtet."

Hvornår føler du dig smukkest ? - "Jeg føler mig smukkest når jeg tager tid til mig selv og det kan være gåture, samvær med yndlingsmennesker, grin og totalt festklar."

Hvordan forkæler du dig selv? - "Når jeg skal forkæles er det ultimativt med ansigtsbehandlinger og massage samt smut ture til spændende destinationer i verden."

Hvilket produkt ligger altid i din håndtaske? - "Jeg har ikke produkter i håndtasken, højst en læbestift hvis bølgerne går højt. Vil da også helst være fri for håndtasken og nøjes med lommer. Elsker den frihed."Anbefaldinger til vintertør Hud.

Har du bemærket at din hud bliver særligt sensitiv i vintermånederne?


Rent faktisk har koldt vejr, endda vind og sol en tendens til at udtørre huden og gøre, at den føles stram og prikkende. derfor er det ekstra vigtigt at sørge for at fugte huden med den helt rigtige kropspleje. Ligesom i ansigtet kan du også pleje huden på kroppen med anti-aging pleje som øger hudens fasthed.

Smuk og sund hud behøver daglig pleje. Hos Helle Thorup anbefaler vi Murads kropspleje Youth Builder serien som indeholder det vigtige Collagen support complex der opretholder hudens fugtniveau, så den fremstår mere glat og spændstig. Youth Builder serien sætter fokus på anti-aging og fugt opbyggende.


Skrevet af: Jeanette (Professionel Make-up artist, E-commerce Manager og Social Medie Ansvarlig)Sofie Dolvas hudplejerutine og Tips i efteråret.

Vi har spurgt Sofie Dolvas, hvordan hun passer på sin hud i det kolde efterårsvejr:

"Når efteråret begynder at nærme sig, så skifter jeg min rensemælk ud med en rensebalm. Her plejer jeg at bruge Perfect Cleanser fra OSKIA sammen med en muslin cloth fra Eve Lom. Jeg bruger ekstra god tid på at massere balmen ind i huden, så jeg får stimuleret muskulaturen og sat gang i mikrocirkulationen.Det er godt for både glød, elasticiteten og for at få væskeophobningerne til at løsne sig. Herefter bruger jeg altid mit favorit produkt over dem alle - Dual Moisture Emulsion fra Ling Skin Care. Dual Moisture er super god til efteråret, da den indeholder squalane olie, som skaber den perfekte barriere mod koldere temperaturer. Jeg bruger den efter jeg har renset huden morgen og aften. En lille smule kommer du langt med, og du føler med det samme at du har fået bugt med dehydreringen i huden.

Et serum er også fast inventar i mine rutiner, og når kulde, blæst og kunstig indevarme lurer om hjørnet, så er jeg specielt glad for Sensitive Skin Soothing Serum fra Murad. Den får fugtet huden og beroliget irritertation i  huden, uden at den giver et stort fedtlag.

Rundt om øjnene bruger jeg fra august-marts Re-lite Eye Gel fra Ling Skin Care. Det er absolut en af de bedste øjencremer jeg har prøvet, og jeg elsker den følelse den giver. Hvis du døjer med hævede øjne om morgenen, så opbevar øjencremen i køleskabet, så den er ekstra kølig at få på.

Til sidst bruger jeg DNA -  Do not age cremen fra Ling Skin Care. Den giver mig det sidste næring til huden, og så har den en fantastisk ingredients – tepronome – som er anerkendt for sine anti-age egenskaber. Den bruger jeg både morgen og aften. Og kun en lille bitte smule, da huden er fugtet og forarbejdet af både dual moisture og Skin soothing serummet.

Et voila – og så er du kommet godt igennem efteråret uden karsprængninger og med en super fin glød"Om Helle Thorup

Helle Thorup er uddannet kosmetolog og åbnede sin første skønhedsklinik i Århus i 1984. Siden har hun været toneangivende i Danmark, når det kommer til hudpleje, problemhud og fantastiske produkter. Siden 2000 har hun haft spa i Århus. Medarbejderne i spaen er håndplukkede og uddannet i vores specielle behandlingsmetoder fra Murad Medical Spa i LA.

Helle Thorup webshop er vores kunders mulighed for at købe alle vores fantastiske produkter online.
Helle Thorups fysik butik og klinik findes i Aarhus.
Vi ønsker alle en smuk og velplejet oplevelse

Spa Aarhus

Helle Thorup Spa Aarhus
Frederiksgade 35, 8000 Aarhus C
Åbningstider:

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
10.00-18.00
10.00-18.00
10.00-18.00
10.00-19.00
10.00-18.00
10.00-16.00

Helle Thorup     Frederiksgade 35     Tlf 86183900     ordre@hellethorup.dk
Frederiksgade 35   |   Aarhus 8000   |   +45 86 18 39 00   |   ordre@hellethorup.dk